Over

 

Mijn naam is Carolien, ik ben schoonheidsspecialiste en Make-up artist.  

"Healthy beauties" heb ik opgericht om jou (& jouw huid) te laten stralen ! Door te focussen op gezonde huidtherapieën enerzijds en voeding anderzijds, kan ik het beste anti-aging pakketje aanbieden aan elke vrouw. Je komt terecht in een praktijk waar het persoonlijke contact centraal staat. Je krijgt professionele therapieën, begeleiding en adviezen op maat !

Vele schoonheidsproducten & make-up zijn volgens hun marketing 'natuurlijk', 'biologisch' en bevatten 'geen schadelijke stoffen' maar niets is minder waar. Ik maak altijd een selectie van natuurlijke producten die een weldaad zijn voor de huid.  Deze zijn gericht op huidverbetering én verjonging

De afgelopen jaren heb ik me meer toegelegd op de paramedische behandelingen bij huidproblemen zoals rimpels, pigmentvlekken, acné, rosacea, littekens, striemen, ...

Huid en gezondheid zijn, meer dan we denken, met elkaar verbonden! Een probleemhuid zoals acné, rimpels, droge/vette huid, eczeem,... toont jou dat je voeding beter kan. Daarom koos ik om mij ook hierin te verdiepen en ik schoolde me bij tot natuurvoedingsconsulente.  

Door mijn expertise op verschillende gebieden kunnen we samen naar een gezonde levenswijze zoeken die het best bij je past én die je huid gezond maakt.
​Welkom!


  • Allround Make-Up artist  
  • Schoonheidsspecialiste 
  • Skin Expert met jane iredale Skin Care Make-Up®️
  • Skin Expert ZAO Make-Up
  • Natuurvoedingsconsulent